2018-09-25 266 浏览
维景酒店自助餐第一次试,见openrice有优惠价,仲sell有海胆&燕窝,带住两老胆粗粗去试一试。准时6:30进场,已经好多人排队拎食物。鱼生、长脚蟹5分钟都差唔多冇哂。好夸张! 食物分散两边会疏通点。食物选择算多:海鲜有长脚蟹🦀、青口、龙虾仔🦐、帆立贝&冻虾。鱼生有希灵鱼、三文鱼脾、吞拿鱼、甜虾、另有碟原条切好鱼生。仲有寿司🍣熟食有蒸鱼、避风塘炒蟹、辣冬风螺、炒虾、螺丝粉、帆立贝、炸豆腐甜品花多眼乱,有好多cake、杨枝甘露、凉粉、芒果糯米饭....cake偏甜,个人觉得麻麻地,反而凉粉好耐冇食好味道!中间有排队拎食物-🌸燕窝龙虾汤🌸烧羊架、鹅肝、虎虾🌸燕窝双皮奶✨✨极力推介✨✨ 重点-一板海胆+蟹籽沙律。以$400价钱,海胆质素都算不错!

食物选择算多:

海鲜有长脚蟹🦀、青口、龙虾仔🦐、帆立贝&冻虾。

中间有排队拎食物-
🌸燕窝龙虾汤

🌸烧羊架、鹅肝、虎虾

🌸燕窝双皮奶✨✨极力推介✨✨

• 燕窝双皮奶