2024-11-11
试过几次行过呢个舖位都见到超多人排队,今日算系比较早放工,又嚟衬吓热闹,食完就明点解会排长龙~一入店舖就感受到阵日本风,吧枱坐满客人侍应亦好非常忙碌!呢间餐厅专食天妇罗,除咗唔同丼之外,仲可以自选,无论冷热乌冬或者荞麦面都可以有得选择,自由度好大!贪吃嘅我自选左六款炸物配冷荞麦面。餐盘摆放非常精美,有齐餐汤同生果。自选穴子、带子、广岛蚝、黑虎虾、本菇同粟米芯,每一款咬落都有惊喜!带子估唔到系咁厚身,广岛蚝熟度刚好,肥美鲜甜。虎虾大大只,咬落爽口弹实,穴子口感结实,粟米芯咬落爽脆又清甜~朋友比我多点一款半熟玉子,夹开系半熟橙黄色流心,配丼饭真系一流!由于天妇罗都系即点即制,所以人多时点餐后要稍为等候,但总体都唔算太耐,而且餐厅流转率都算快,自选咁多款炸物都系百零蚊,下次都会再嚟!
餐盘摆放非常精美,有齐餐汤同生果。