2022-05-16
呢度只系屋苑入面某角落嘅茶餐厅 有日只系嚟买外卖 冇谂过见到个咁优惠嘅广告😎 所以今日就嚟咗食 星期一至五晚市 可以每人用优惠价一只红烧BB乳鸽🕊 仲有个晚市精选抵食套餐 都系星期一至五先有㗎红烧BB乳鸽每只只系$18咋 店员会问你一开二定系一开四 我哋就拣咗一开四 容易啲食呀嘛😺 每只都炸到脆卜卜 我哋就等每人食完乳鸽先再嗌𩠌食饭荔芋油鸭煲呢个系其中一个晚市精选抵食套餐嘅𩠌 芋头煲得好粉 油鸭份量都好多 所以几好送饭😗鲍汁烩牛尾呢个都系晚市精选抵食套餐嘅𩠌 牛尾每件都好大旧 味道就似喺酒楼食鲍汁凤爪嘅味🐮 晚市精选套餐另外配例汤同白饭香辣回锅肉呢个香辣回锅肉系一啲三层肉 同埋椰菜炒成 味道方面唔算太辣🌶 但系都算几惹味黄金鲜鱿炸粉还算可以 咸蛋黄味好重 而且鲜鱿每件都好大旧🦑整体来讲餐厅环境尚算阔落 小菜味道亦都唔错 星期一至五来讲比较抵食🤪 住荃湾嘅人就唔好放过啦
每只只系$18咋 店员会问你一开二定系一开四 我哋就拣咗一开四 容易啲食呀嘛😺 每只都炸到脆卜卜 我哋就等每人食完乳鸽先再嗌𩠌食饭 荔芋油鸭煲
呢个系其中一个晚市精选抵食套餐嘅𩠌 芋头煲得好粉 油鸭份量都好多 所以几好送饭😗 鲍汁烩牛尾
呢个都系晚市精选抵食套餐嘅𩠌 牛尾每件都好大旧 味道就似喺酒楼食鲍汁凤爪嘅味🐮 晚市精选套餐另外配例汤同白饭 香辣回锅肉
呢个香辣回锅肉系一啲三层肉 同埋椰菜炒成 味道方面唔算太辣🌶 但系都算几惹味 黄金鲜鱿
炸粉还算可以 咸蛋黄味好重 而且鲜鱿每件都好大旧🦑 整体来讲餐厅环境尚算阔落 小菜味道亦都唔错 星期一至五来讲比较抵食🤪 住荃湾嘅人就唔好放过啦