2023-02-18
🌶️抵食街坊川菜🍚-近年酸菜鱼喺香港开到成行成市 平时约friend都好钟意拣食 贪佢大大碗一齐share啱啱好😋 今次就嚟到乐富试下呢间☺️-👭二人套餐 $348套餐包咗前菜主菜同一个小菜 几抵食😙-🥚椒麻皮蛋呢度嘅皮蛋系透明皮蛋 第一次见觉得好惊喜😮 食落比平时嘅皮蛋更弹牙 口味清新啲 流心蛋搭埋蒜蓉好夹😌-🐟十三少酸菜鱼酸菜鱼大大碟 本身入面包咗莴笋同菇 鱼肉份量都ok 酸味唔会太多抢 同辣味都几balanced 忍唔住饮咗两碗汤😌-🐤川式口水鸡鸡件好滑溜唔会好干 口水汁好够椒麻味 而佢仲配咗几多青瓜 吸满哂个酱汁 送饭一流😙-🍯红糖糍粑 +$28糯米做嘅糍粑上碟𠮶阵仲系热辣辣 外面炸到脆卜卜 入面保持烟韧😉 配埋黑糖酱 蚂蚁人必叫👌🏻-📍#十三少 (乐富)乐富联合道198号乐富广场1楼1211号舖
👭二人套餐 $348
套餐包咗前菜主菜同一个小菜 几抵食😙
🥚椒麻皮蛋
🐟十三少酸菜鱼
🐤川式口水鸡
🍯红糖糍粑 +$28
📍#十三少 (乐富)
乐富联合道198号乐富广场1楼1211号舖