餐厅: 張三
资讯:

2020-04-23 1029 浏览
一早听过有一间以抵食为主嘅西餐小店喺西营盘,见今日路过呢一边,就一于同朋友试一试试佢。餐厅size唔大,一边系厨房一边系枱凳,好在枱同枱之间唔会密质质,坐落去都舒服。有两份Menu,一份系散叫嘅一份系set,如果想将散叫嘅主菜升级做套餐都无问题既,加$50 。我就拣左水波蛋肉酱意粉set,配杂菜汤焦糖炖蛋同 埋Cappuccino 。杂菜汤味道正常普普通通,呢度唔着墨太多。讲咗肉酱意粉先,肉酱个味食得出系自家制,水波蛋应该系即叫即整,意粉al dente,加埋就系一个合格嘅肉酱意粉,未到比一般嘅Cafe好,但你去到好好食。焦糖炖蛋有惊喜,面头嘅焦糖脆脆,入边嘅炖蛋软,食落口有蛋香,你食得出有忌廉同牛奶嘅香味,同时唔会过甜,几好食😋买单一个人$200唔使,唔算贵,以后食嘢又多一个选择

杂菜汤味道正常普普通通,呢度唔着墨太多。

买单一个人$200唔使,唔算贵,以后食嘢又多一个选择