2022-07-22 650 浏览
店内座位都几狭窄,肥少少都坐唔落😂张细细既枱仲用partition 隔开左一半,真系啱啱好放到自己个餐咋😅不过香港土地问题严重,好难避免。叫左个All Day Breakfast, 60蚊有香草肠、烟肉、薯饼、窝夫、炒蛋、茄汁豆同沙律,跟餐仲送杯热杯,呢个价钱食到咁既ADB都算系咁啦!👍🏻👍🏻另外试左相扑手西冷牛扒配黑椒汁跟薯菜,薯条分量十分多,肯定够饱!牛扒都好大块,唔怪之得叫相扑手牛扒啦!牛味浓,又唔鞋,正😋😋😋不过薯条得啲辣椒粉调味,有啲单调,我都系钟意蘸茄汁多啲!牛扒餐仲有啲沙律🥗,食完牛扒可以解下腻~和风牛肉配稻庭乌冬(黑蒜油猪骨汤底)紫菜淋左😂好多配料~黑蒜油猪骨汤底够浓味,稻庭乌冬一贯弹牙,呢啲乌冬都系稳阵之选,无咩特别🤪除左环境窄左啲之外,其实整体都好高质,绝对值得试下😜

和风牛肉配稻庭乌冬(黑蒜油猪骨汤底)

除左环境窄左啲之外,其实整体都好高质,绝对值得试下😜