2024-06-21 679 浏览
🌟A2.沙丹猪扒饭,猪扒饭有好多唔同嘅配料除咗猪扒之外,仲有火腿扒同埋菠萝,分量嚟讲真系非常多男人嚟食都一定会好饱,菠萝非常多汁而且好味,整体配搭上都非常多嘢食,我谂过一个餐都做得唔错,猪扒嚟讲,亦都唔会太硬,亦都非常方便送饭,我同朋友都几钟意佢呢一个猪扒饭嘅配搭,亦都非常多嘢食觉得,抵!🌟BBQ酱菠萝烤鸡薄饼,口感上非常多嘢食,冇谂过呢一间小店嘅Pizza都做得咁好食,而且份量都几多,烤鸡同埋菠萝嘅口感非常夹,而且系口味上亦都调味做得好好,感觉上同出边一啲大嘅品牌差唔多,而且价钱嚟讲亦都非常抵食,钟意食pizza嘅朋友都真系唔可以错过🌟心太软+雪糕,夏日炎炎,心太软再加雪糕呢一个组合真系非常好,而且味道亦都非常香浓嘅朱古力味,我同朋友都非常钟意,呢一个甜品嘅卖相亦都非常靓仔,整体上亦都唔会太甜,啱晒钟意食心太软嘅朋友!饮品就拣咗杂果宾治,同啲食物都几夹!!正!好食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟抵食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟位置 (5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟服务态度 (5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟衞生程度 (5粒🌟)🌟🌟🌟🌟

饮品就拣咗杂果宾治,同啲食物都几夹!!正!

好食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟
抵食程度(5粒🌟)🌟🌟🌟🌟🌟