👧🏻Wodafoodie in San Po Kong 新蒲岗原来近地铁站有间隐世西餐,晚市二人餐都只系$368,有两道前菜,两道主食同一道甜品,每道菜都好大碟,非常抵食!✨🥗 慢煮鸡胸肉沙律好大碟既沙律,鸡胸肉切粒上食落唔鞋,除左沙律菜仲有橙,好清新!💚✨ 🥓意大利巴马火腿以为系一碟Parma ham 估唔到都有好多沙律菜系底,Parma ham有两大片,配菜一齐食无咁腻👍🏻✨ 🥩16小时慢煮西冷牛扒叫呢个牛扒估唔到仲可以配饭或意粉🤣第一次食慢煮牛扒!口感嫩滑,切开仲见到粉红色😍慢煮少左煎牛扒既油腻感,西冷脂肪唔多,食晒成块一d罪恶感都冇☺️✨ 🥘龙虾意大利饭呢个饭好好食!每粒米都索晒龙虾汁,超浓味!不过如果个饭可以唔好煮咁淋就更好啦~✨ 🍰北海道芝士蛋糕咁岩朋友生日,店员帮我写左生日快乐系个碟到,卖相好靓😍芝士蛋糕好软滑,好好食☺️套餐仲配两杯餐饮,食物份量真系好多,真系好抵食👍🏻📍 Coti the Bistro (五芳街) (新蒲岗)新蒲岗五芳街31-33号永显工厂大厦地下C号舖
👧🏻Wodafoodie in San Po Kong

✨🥗 慢煮鸡胸肉沙律

✨ 🥓意大利巴马火腿

✨ 🥩16小时慢煮西冷牛扒

✨ 🥘龙虾意大利饭

✨ 🍰北海道芝士蛋糕

套餐仲配两杯餐饮,食物份量真系好多,真系好抵食👍🏻

📍 Coti the Bistro (五芳街) (新蒲岗)
新蒲岗五芳街31-33号永显工厂大厦地下C号舖