2021-09-28 69 浏览
又一城都开咗锦丽啦,以后行街又有新选择!❤坐低第一时间点咗个椰青先,解渴一流👍,而杯香茅青柠薄荷梳打就非常refreshing,不失为炎热夏天嘅恩物😆。必食嘅当然系我最爱嘅火车头越南河,配料充足,样样都可以试d,最正系个好弹牙嘅爆汁牛丸,真系好爆汁,唔为意咬一大啖,差d喷到成身都系😂😂。另外生牛肉正常发挥,而牛腩就软腍,咬落啖啖肉。最后不得不提系哩碗粉嘅灵魂牛肉汤底,真正令碗粉"升呢"👍。咖喱鸡锤饭个咖喱真系几辣架,有d料到😂。里面系满满嘅炸薯角,心谂死啦又要增肥,不过唔食边有力减肥wor,食咗先算😂😂😂。而个鸡锤我就觉得炸得太过,令个鸡肉稍硬,但系连个咖喱湿湿地一齐食又ok wor!
又一城都开咗锦丽啦,以后行街又有新选择!❤