2020-12-21
< 🇻🇳春娇 > 📍铜锣湾呢日行完铜锣湾想食下越南野🇻🇳就去咗呢间越式餐厅食下午茶😋🦐玻璃生虾 6只 $58而家做紧优惠好抵食😛😛 生虾几大只 同埋都新鲜 好爽口 蒜头好大片👍🏻 点埋酸辣汁好惹味😋🍞奶油脆猪猪配美国薯条🍟 $24奶油脆猪有两大旧 烤得好脆 配埋练奶好好食😋 薯条份量都多 唔太咸😛🥥椰青 $32呢个椰青好好饮 系我饮过最清同最重椰青味 仲有好多椰肉食 推介😋🥩河内生牛肉檬粉 $46生牛肉份量好多 薄切但牛肉味都好重😛 檬粉好大碗 索晒啲汤好好食 另外仲可以自己加青柠汁😋🍗牛肉串烧三串 $42牛肉串烧肉质唔会好韧 加咗香茅腌几好食😋 同可以点沙嗲酱 佢嘅沙嗲酱加咗花生粒几好食👍🏻👍🏻🍖鸡肉串烧三串 $42相比之下我钟意食鸡肉串烧多啲❣️肉质好嫩滑 鸡肉腌得好入味 好好食😋🥬马拉盏炒通菜 $48最后叫个炒通菜 加咗马拉盏好惹味 有少少辣 炒得几香😆
呢日行完铜锣湾想食下越南野🇻🇳就去咗呢间越式餐厅食下午茶😋
🥬马拉盏炒通菜 $48