2021-11-04 493 浏览
呢间 Pho5 🔥火五🇻🇳越式牛肉粉专门店门面好 eye catching 🤩。见佢餐牌📃选择唔少,💰价钱实惠,所以就入去🤤试吓啦。枱櫈🪑都算阔落,好光猛,装饰有少少🤏小清新风🌿。🔥火五特色凤爪系去咗骨🦴嘅,食起上嚟好方便,酸酸甜甜🤤好开胃,极微辣好香口😋。手作扎肉米纸卷👍分量十足,米纸烟韧有咬口,扎肉香浓,包住檬粉同埋生菜🥬食起上嚟好清新!🇻🇳越式炸虾春卷十分香脆可口🤤,咬落去啖啖都有鲜虾🍤味。炸软壳蟹🦀捞檬有原只炸软壳蟹🦀好有睇头🤩!炸软壳蟹🦀肉厚又香脆🤤,檬粉有🥒青瓜丝同🥕萝卜丝,感觉☺️清新唔油腻。🇫🇷法式咖喱🍛牛肋捞檬一上枱就散发出好香嘅咖喱🍛味🤤。🇫🇷法式咖喱🍛香甜带微🤏辣,咖喱汁捞檬粉都好夹好好味🤤,牛肋煮得好淋而且入面仲有香滑软熟嘅牛根添😋!佢哋啲捞檬成个面盘🤩咁大,仲可以免费要求多檬粉😆,而且价钱💰相宜,平靓正!

见佢餐牌📃选择唔少,💰价钱实惠,所以就入去🤤试吓啦。

枱櫈🪑都算阔落,好光猛,装饰有少少🤏小清新风🌿。

🇻🇳越式炸虾春卷十分香脆可口🤤,咬落去啖啖都有鲜虾🍤味。

炸软壳蟹🦀捞檬有原只炸软壳蟹🦀好有睇头🤩!

🇫🇷法式咖喱🍛牛肋捞檬一上枱就散发出好香嘅咖喱🍛味🤤。

• 手作扎肉米纸卷
  • 越式炸虾春卷