2016-05-15 2060 浏览
本身打算去食大锅口嘅,系楼下嘅时候收到传单一睇系新野㖞,而且价钱唔贵,我地系9点半后所以系128加一。咁好啦,尽管上去试下啦。哗!乜啲装修咁似楼上大锅口嘅??相似度有98%㖞⋯⋯唔知两间舖有冇关系架呢?唔理啦,好肚饿,睇下有咩食先啦正常边炉舖有嘅,都有啦,选择款式都够多嘅。坐低之后姐姐好快就拎左条酱料俾你拣啦,你拣完之后佢就会收返架啦,连呢样都好似大锅口🤔🤔讲下野食先,呢个系是日海鲜,几鲜甜唔错架,不过叫左一转就话售罄,可能系因为我地系宵夜时段啦。猪粉肠正呀喂,系会愈嚼愈有味道羊肉,好味,绝对有羊肉骚味,喜欢羊肉嘅朋友仔绝对要试啦!白鳝皮,本人最爱,鲜甜爽口,但每次叫都系得三片,可能我地三个人关系,搞到要不断追加。脆鲩鱼片,鱼味突出而爽口,不过怕鱼腥味嘅人就要留意啦,佢都有少少鱼腥味架!鲜墨鱼滑,本人就略嫌佢冇乜墨鱼味,但同行友人却大赞,疯狂追加惊喜之选,芝士肠!食过太多任食边炉啲芝士肠系颓到冇朋有架啦,呢间嘅就爆浆芝士,惊喜满足感十足终于有伏野啦,就系呢个鲜虾云吞,唔系讲笑,冇虾味都算啦,啲馅好似咬胶咁,唔知自己食紧咩最后系甜品,呢间舖有雪糕定乳酪任食,要系雪糕机搞落嚟,隔离摆左几款
哗!乜啲装修咁似楼上大锅口嘅??相似度有98%㖞⋯⋯
唔知两间舖有冇关系架呢?
唔理啦,好肚饿,睇下有咩食先啦
正常边炉舖有嘅,都有啦,选择款式都够多嘅。
猪粉肠正呀喂,系会愈嚼愈有味道
羊肉,好味,绝对有羊肉骚味,喜欢羊肉嘅朋友仔绝对要试啦!
最后系甜品,呢间舖有雪糕定乳酪任食,要系雪糕机搞落嚟,隔离摆左几款配料咁啦,还好啦雪味几重。

总括来讲呢间边炉就价钱取胜,同大锅口比就输在食材冇咁新鲜,不过食完佢有20蚊优惠卷俾你下次用,系每人减20蚊!几吸引。