2024-06-20 249 浏览
「鱼众不同酸菜鱼」开左好几年,一直都无机会试,今日懒煮饭,索性落街食,打算一试。餐厅座位宽敞舒适,唔算多人,午饭时间选择都好好多,我哋叫咗两个餐,同埋两个小食。蕃茄浓汤鲈鱼片个蕃茄浓汤好鲜甜,入口酸酸哋,开胃又醒胃。鲈鱼片好滑嫩,啖啖肉。配埋莴笋、豆腐、墨鱼丸同米线,真系好滋味!胡椒猪肚鸡煲米线胡椒猪肚鸡煲好足料,有鸡件、红枣、猪肚同虫草花。鸡件好腍滑,猪肚爽脆,汤底胡椒味浓郁,好暖胃。米线吸晒汤汁,真系好正!麻辣猪耳麻辣猪耳好惹味,猪耳爽脆弹牙,麻辣味好够喉。口水鸡口水鸡好嫩滑,鸡皮爽脆,配埋个麻辣酱,真系好惹味!冻无糖柠檬可乐冻无糖柠檬可乐好消暑,柠檬味酸酸甜甜,好解渴。菠萝梳打特饮菠萝梳打特饮好清新,菠萝味香甜,梳打水有少少气泡,好refreshing。鱼众不同酸菜鱼嘅菜式真系好有特色,而且味道都好正。环境舒适,服务周到,值得推荐!

蕃茄浓汤鲈鱼片

胡椒猪肚鸡煲米线

麻辣猪耳
麻辣猪耳好惹味,猪耳爽脆弹牙,麻辣味好够喉。

口水鸡
口水鸡好嫩滑,鸡皮爽脆,配埋个麻辣酱,真系好惹味!

冻无糖柠檬可乐
冻无糖柠檬可乐好消暑,柠檬味酸酸甜甜,好解渴。

菠萝梳打特饮