2022-10-29 620 浏览
《点只冰室》外貌光猛企理,白色蓝色作为茶记冰室布置主调其实几易污糟;不过,冰室企理,整洁度十分ok 既。我平时主要去《点只》帮衬个靓早餐,今日大约中午先路过,平时晚市铁板牛扒闲闲哋过百,今日午市做八十仲有汤和饮品,梗系试吓佢喇!等左十分钟,主菜 / 蒜汁分开上,侍应哥哥亦有叮嘱铁板热度;蒜汁一倒落去,成个铁板「咋」一声冒白烟,我就好似细路仔咁揸住张 tissue , 心里开心胃口大增!尤其是铁板上既薯条,㶶㶶哋又超脆,点埋仍在噼呖啪达既蒜汁入口,真系个冇得弹!牛扒方面, 约 3cm 厚度,上下有两块!!配微炸过既蒜片。脆皮司华力肠则成条上,细路至爱!因为块铁板真系热既,两块牛扒其实上枱已是 well done . 呢点可以再改善吓既。不过,午市呢个份量呢个价位呢个地区,其实已经抵到开巷!侍应快手快脚亲切话题多,靓靓老板娘亦落手落脚;应该开业超过一年了,能够在胜利道企稳阵脚,一定有佢过人嘅原因;反应快,有好伙坐阵会系常满既原因之一吧。总结: 八十蚊铁板牛扒餐,质量可以,份量赢晒!

总结: 八十蚊铁板牛扒餐,质量可以,份量赢晒!
2022-10-28
  • 铁板牛扒餐