2020-05-31 105 浏览
平时去开铜锣湾多数都系食西餐厅炸鸡放题边炉次次食饭嘅使费都好贵反而冇点试吓香港地道嘅茶餐厅冰室今日突然之间好想食焗饭 有啲挂住茶餐厅嘅味道经过见到呢条街有好多冰室 见到呢间嘅格局几大装修唔错就入去啦鲜茄猪扒饭$62 份量都几大架 上面铺左少少嘅芝士亦都系蛋炒饭底嚟嘅 焗起上嚟几香口 加杯奶茶真系香港嘅地道风味 有时几十蚊食个晏昼已经可以好好食焗咖喱牛肉饭$59同鲜茄焗猪扒饭比 觉得呢间冰室嘅咖喱汁做得几好比鲜茄焗猪扒饭更加好食 建议大家如果真系想食焗饭可以下次试吓咖喱焗猪扒咁就有食到佢嘅好食猪扒又食到佢嘅好食咖喱汁总括嚟讲今次嚟咗铜锣湾呢间冰室试咗两个唔同嘅焗饭整体来讲质素都几好 晚餐时间食价钱唔算贵 下次可能会过嚟试埋其他嘅食物💪🏻 同事都建议大家支持下本地茶餐厅冰室👍🏻 中低价钱都已经可以好好食㗎喇

鲜茄猪扒饭$62

焗咖喱牛肉饭$59