2020-10-14 231 浏览
将军澳的韩式烧内放题选择不多,所以知Running烧在将军澳开分店后已经好想去试。今天终于约到朋友和我一同前往享用!烧肉其中一个重点,除左食材后,酱料都好紧要,呢度有好多款唔同既酱汁,自己配搭都无问题。外面仲有好多菜可以自己拿,用来包肉食又得,烧都无问题。饮品款式选择都几多,多数以韩式饮品为主。烧肉部份猪肉全部都切得好大块,好厚!真系好有正宗韩式烧肉既感觉,不过可惜呢度无蒜头提供,唔系既话自己拎d生菜同泡菜包住食真系一流,猪肉仲分左好多种味,完全唔惊得好少味而食到闷。牛肉推介牛五花,大大片,而且油脂分布平均,真系好好食。 生蚝,生蚝唔腥而且都几大只,我地原味同蒜味都有食,大家都钟意原味多点。带子都好大粒,海鲜部份都唔错。仲有一d熟食如炸鸡等,即叫即炸味道都可以,放题黎讲算唔错了。甜品款式超多,除左有少量蛋糕外,雪条选择非常好多,而且好多价钱都唔平,呢度可以无限食。整体觉得呢个价钱算抵食,食物质素唔错,店员好好人,期间问店员有无生蒜提供,佢地都好好即刻帮我入去问厨房,虽然最后无提供,但佢地好尽力去帮我揾,呢点好值得赞。

外面仲有好多菜可以自己拿,用来包肉食又得,烧都无问题。

饮品款式选择都几多,多数以韩式饮品为主。

带子都好大粒,海鲜部份都唔错。