2015-05-19
上星期五晚,同朋友一行五人,去左食韩烧。入到去装修同环境都唔错,仲有kpop既mv睇!啲服务员态度好好,好好笑容,最特别系有韩国同中国人,搞到我地成日都分唔清要讲咩话 不过店员都好nice好亲切!韩烧放题就食得多 ,正宗韩烧真系第一次食,最得意系个铁板周边有盘可以放小食,芝士粟米同蛋都好好食,热辣辣,值得推介!之后我地就叫左两个套餐,一牛一猪,份量真系十足,预平均三个人一个set就已经好够!如果全女班叫一个set都够,唔系一定食唔晒!啲肉好新鲜,种类都多,有五花腩、牛仔骨、牛舌等。烧既时候亦会店员帮手,确保啲肉熟得岩岩好!五花腩好嫩滑多汁,一路烧个阵不路出肉汁!劲夸张!牛仔骨腌得相当入味,唔洗点酱油都好好味!牛舌入口都十分爽口!最细心系圆椅可以收纳个人物品,值得一赞!下次朋友聚会都会再黎食!
最细心系圆椅可以收纳个人物品,值得一赞!
下次朋友聚会都会再黎食!