2021-06-28 127 浏览
Value for money french fusion private dining🍽.Appetiser香煎鸭肝配焦糖苹果🍏- 鹅肝同焦糖苹果好衬,苹果亦都可以balance返鹅肝嘅油腻吞拿鱼拿破仑 - 最特别系𠮶块拿破仑脆皮,好香芝士味🧀扒美国露笋, 露笋奶油冻温泉蛋🥚- 感觉好似西班牙凉汤一样,不过就由蕃茄变咗做芦笋,不过唔会好草青味带子Carpaccio - 冇太多余嘅调味,主要系橄榄油同埋带子嘅味道,不过如果多番少少酱汁应该会更好.Soup汤有龙虾汤🦞或者蟹肉南瓜汤🎃.Salad🥗.Main龙虾🦞risotto - 爽甜嘅龙虾肉,配埋龙虾汁意大利饭,钟意佢份量唔太多,少食多滋味油封鸭肶拼鸭胸 🦆- 呢个真系推荐,皮煎到香脆,但系鸭肉唔会鞋或者干,比起出面好多地方都好食👍🏻US Prime Ribeye🍔 - 块扒超大块呀,亦都掌握到我想要嘅medium rare.Dessert Crème Bulee雪崩tiramisu - 饼底正😋另外不得不提嘅当然系伴碟嘅朱古力画🍫,系我自己亲手画架🖍,下个post再讲多少少.另外佢哋仲有Wine Pairing🥂🍷🍸🥃,4杯都只系
Appetiser

吞拿鱼拿破仑 - 最特别系𠮶块拿破仑脆皮,好香芝士味🧀

Soup
汤有龙虾汤🦞或者蟹肉南瓜汤🎃

Salad🥗

Main

Dessert
Crème Bulee
雪崩tiramisu - 饼底正😋

另外佢哋仲有Wine Pairing🥂🍷🍸🥃,4杯都只系 +$258,好抵