2018-08-18
-🍽食泰国菜想多啲选择就紧系要去九龙城啦,系九龙城咁多间泰菜之中,我就觉得呢间泰禾美应该系最抵食果几间之一啦。呢度无咩好华丽既装修,但佢地既平均食物质素就好唔错,而且几正宗,加埋大众化价钱,人均一百头就埋到单,所以都几推大家黎试下。🔽🤤推荐食物:✅沙嗲串烧-啲串烧烧得好靓,时间掌控得唔错,一烧起就上枱,加埋个沙酱一齐食,好juicy好惹味。✅炸虾饼-炸得好香脆,虾肉好弹牙。✅冬阴公汤-系偏酸既味道,辣度都够,好重冬阴公香味,材料都好足下。🔽性价比几高,食物质素唔错,无投诉啦!🔽📍泰禾美(🤤:7.5/10)📍九龙城龙岗道11-13号地铺#hkig#hkfood#foodpics#instafood#foodies#cuisine#foodshare#foodgasm#foodphotography#hkfoodie#foodseekerlu_bie#foodseekerlu_bie九龙城#吃货#美食#香港美食#九龙城美食#食好西#泰禾美#泰国菜
🤤推荐食物:
✅炸虾饼-炸得好香脆,虾肉好弹牙。
🔽
性价比几高,食物质素唔错,无投诉啦!
🔽
📍泰禾美(🤤:7.5/10)
📍九龙城龙岗道11-13号地铺