2023-07-13 50 浏览
朋友生日想食日本野,Search左一轮,见唔少人都推荐呢间日式餐厅,就决定一试🤩!Order咗每日限量供应20份嘅厨师发办16品套餐一试😋$498一位,觉得性价比都好高!每位包括沙律、日本生蚝、刺身三品、天妇罗、煮物、寿司六品、汤、乌冬、甜品或咖啡😆餐厅同样选用时令新鲜食材,当日最爱系海胆,好鲜甜🤤🤤🤤好好食!其他刺身+寿司亦相当鲜味十足!当中冷乌冬好岩夏天食,食完好解热😆!甜品有芝麻雪糕☺️好食!而且生日嘅话,餐厅更会送上写生happy birthday字句嘅生日蛋糕,好贴心🥹!呢间餐厅好食到我已经连续两星期都嚟呢到同朋友庆祝生日🤣因为实在系太抵食,坐得又舒服☺️☺️!大推!