2021-04-12
真系超级钟意依间台式餐厅,嘢食好食,价钱平,仲要上菜速度劲快😛餐厅系喺将军澳广场,距离地铁站好近,行几分钟就到,呢度可以食返台湾嘅味道,基本上台湾有机菜依度都有,仲要劲好味😋我今次叫咗个外卖返屋企同屋企人食,首先叫咗个酱油鸡翼卤肉便当,里面有酱油鸡翼便当🍱仲配左一杯台式奶茶(中杯)真系超级丰富,超级钟意食依度嘅鸡翼卤肉,鸡翼超级入味,肉质鲜嫩,仲要热辣辣劲好味,同埋呢度嘅卤肉饭一啲都唔会干争争,好香嘅肉汁,整得劲入味😍仲有推介依度嘅台式奶茶,奶茶好滑,好细暖,系台湾嘅味道😋另外叫咗一个台式排骨便当,里面有台式排骨便当,仲配左一杯仙草冻奶茶(中杯)呢度嘅排骨便当份量超大,而且一如既往地排骨肉质都系好鲜嫩,系高质嘅,仲要劲饱肚,梗系唔少得饮番杯仙草冻奶茶啦,解渴又清新👅
仲有推介依度嘅台式奶茶,奶茶好滑,好细暖,系台湾嘅味道😋