2025-01-01 0 浏览
呢间小店超受欢迎,6点到已经有人龙,好彩攞咗飞之后可以喺app度睇号码,算方便!呢度主打点心经济实惠又好味我哋叫左以下几款✅麻辣牛柏叶 $28牛柏叶爽脆弹牙,麻辣酱汁渗透得啱啱好,麻得带点花椒清香,辣唔会过火,咸香味浓之余仲透出一丝微甜。呢道菜够惹味,食完好开胃✅珍宝带子肠粉 $43肠粉皮滑溜薄身,唔会过厚,每旧都睇包裹住鲜甜饱满嘅带子,咬落弹牙多汁,口感细腻。淋上嘅豉油咸香适中,唔会抢走带子嘅鲜味✅芝麻虾多士(3件) $30炸得香脆嘅多士表面铺满芝麻,虾胶厚实顺滑,虾味鲜甜,仲带少少弹性,炸浆唔会太厚,食落唔会觉得油腻,配埋少少甜酸酱,味道更加突出。✅龙仔蒜蓉龙虾配带子饭(半只) $110龙虾煮得鲜嫩,蒜蓉酱香味十足,中间仲带少少奶油感,唔会太腻。带子饭系用龙虾油炒过,粒粒分明,饭香入味,带子一啲都唔腥,鲜味十足,配埋龙虾一齐食真系一流,豪华又满足。✅鲜虾花甲粉丝汤 $48汤底清甜带少少海鲜嘅咸香味,粉丝吸晒汤汁精华,食落鲜味浓郁。花甲鲜甜冇沙,虾肉爽口弹牙,材料份量诚意十足,呢道菜真系暖身又满足,特别适合冬天食
呢度主打点心经济实惠又好味
我哋叫左以下几款