2018-09-23 89 浏览
好耐都冇食过自助餐,经OpenRice揾到呢个88蚊假日自助午餐,平平地一于试下。餐厅正门布置得好魔幻呀!内里好大,有几个大投影片播放啲搞笑卡通片,大人小朋友都钟意。嘢食选择估唔到都几多下。生果甜品有西瓜,薯仔沙津,啫喱,泡芺,蛋糕等正常嘢,最抢手嘅系面包布甸同焦糖炖蛋,一拎出嚟几下子就冇晒,几经辛苦先拎到嚟食,焦糖炖蛋又滑又甜,难怪咁快比人抢晒。汤有红白两种,白汤有香浓嘅蚬肉味,好鲜甜,红汤就酸酸甜甜好开胃。正餐有金菇肥牛乌冬,鸭胸意粉,菠萝炒饭,Kiwi我觉得乌冬甜甜地最好食。肉类方面猪牛鸡都有,有烧鸡扒,瑞士鸡翼,焗猪手,猪仔骨等等,各种味道正常,最多人食应该系鸡翼,又系好快清晒。有惊喜嘅系唔同种类嘅酥。火腿芝士酥味道好浓,正!而吉士忌廉酥酥皮松脆可口,配合埋内里浓度刚好嘅吉士忌廉,超好味呀!冻桂花蜜花茶&冻柠蜜,需要加3蚊,桂花味好出,味道偏甜。咁嘅价钱可以食到咁多嘢真系好抵!可以再返兜呀!

餐厅正门布置得好魔幻呀!

嘢食选择估唔到都几多下。

冻桂花蜜花茶&冻柠蜜,需要加3蚊,桂花味好出,味道偏甜。

咁嘅价钱可以食到咁多嘢真系好抵!可以再返兜呀!
2018-09-23