餐厅: 魚一壽司 (教育路)
资讯:

今晚8点来到等左一阵就有得入座 呢间舖头我一向都觉得系元朗性价比极高既日本野 一坐低见到Sapporo 生啤做紧58/2杯劲抵 不过朋友要揸车所以就无叫到 其实我地叫左好多寿司但有d挂住食无影到哈哈 呢3款都超级好食 火灸三文鱼腩同火灸左口鱼边都系烧到入口即溶超好味 d鱼油响个口度同d饭一齐融化 超幸福的感觉 海鳗寿司非常大片 味道好正 好抵食 油甘鱼同希灵鱼刺身都好鲜味好甜 吞拿鱼同帆立贝寿司就正常 不过不失好耐无食既三文鱼籽 一啖放入口超正好多粒一齐响口入面爆开好鲜味😂 仲有叫左烧牛舌啦 同几款寿司 不过唔记得左影 埋单$342 几抵 食左好多唔同款寿司好满足😋😋
今晚8点来到等左一阵就有得入座
其实我地叫左好多寿司但有d挂住食无影到哈哈