2023-10-03 37 浏览
九龙人去完东涌, 朋友生日话不如入元朗食间平靓正川菜, 结果带咗我嚟呢一间上鱼!其实我之前都食过啦, 不过我系打边炉, 好正!!! 今次系食小菜!因为要等齐人所以叫咗个莲藕片, 同鱿鱼须食住等! 莲藕片好爽好脆, 而且好香鱿鱼须更加觉得系超抵食78蚊有好多旧!当大家喺度讨论应该叫乜食, 见到个十人餐, 唔好谂喇反正个个超大食, 就食个十人餐. 结果食到真系好爆! 个水煮鱼拼酸菜鱼啲鱼好正, 系用靓鱼!唔系出面街𠮶啲核突越南龙利柳!配菜好多好爽脆,味道亦都啱啱恰到好处!肥肠煸得外脆内软, 没臭怪味, 大爱!口水鸡正常但有鸡味, 买手好嘢!土豆丝和椰菜花都很爽脆和美味!辣子鸡比外面大粒, 大气.我哋一行八人叫咗个十人餐, 食到好鬼饱, 价钱好抵, 样样有!!!最后经理送咗冰粉畀我哋食!感觉好开心, 好富足!

肥肠煸得外脆内软, 没臭怪味, 大爱!

口水鸡正常但有鸡味, 买手好嘢!

土豆丝和椰菜花都很爽脆和美味!

辣子鸡比外面大粒, 大气.

最后经理送咗冰粉畀我哋食!感觉好开心, 好富足!

十人套餐
冰粉