2010-09-26
呢个月已经第2次食啦~ 之前见D人写到话D服务态度好差, 不过我去食2次都算OK呀~ d 待应仲会好紧张d 客ge意见, 会问你觉得好唔好食呀之类, 其实我觉得只要你唔好对佢地GE服务有要求, 咁你到时就会有惊喜(好的方面) ga 啦~2次都系中午1点去食, 第一次系同同事, 第2次实在觉得太好食忍唔住自己一个人走左去食第一次我地叫左个三文鱼多宝大批同3个粉面饭, 4个人食, 每人都系44.5, 个个食到揽住个肚呀~第2次自己去食, 叫左个4号餐, 即一个pasta一件pizza, 都系38蚊咋, 真系好抵呀~嚟呢度一定要食GE就系pizza la~ 个pizza底焗到好脆ga~ d料同芝士又多, 好食过pizza hxt多多声呀!唯一唔好就系无得送外卖, 只有外卖自取或堂食建议去之前一定要打去先订餐, 同埋要有心理准备就算订左位去到都可能无位, 所以到时就要外卖自取啦~
唯一唔好就系无得送外卖, 只有外卖自取或堂食