2020-10-17 858 浏览
睇网上面介绍嘅💛店太耐冇食过云南米线,今次终于比我揾到一间值得一试嘅舖头💛。4点去到舖头唔系好多人,所以唔使等!呢度嘅小锅米线全部都系$29起,好抵食!🤩下午茶时段两点去到六点仲有冻热嘢饮送,真系好难喺铜锣湾揾到咁平价嘅嘢食!!我哋嗌左一个小锅米线(小辣)同一个凉拌米线(麻辣小辣)然后有鸡中翼,腩肉,腐竹,萝卜做𩠌一齐Share。包埋饮品$85埋单🥳两兜野卖相一般,睇落真系唔系好吸引,但系食落去就好滋味。小锅米线小辣对我哋来讲啱啱好,入面嘅肉碎,葱同芽菜都好足料。成兜米线份量亦都好足够!腩肉不过不失,萝卜相当入味,腐竹都好够食。😉令我哋惊喜嘅系个兜凉拌米线,估唔到麻辣味咁好食,鸡中翼亦都冇得弹!😋服务态度唔系咁好,不过当系一般茶餐厅都可以接受嘅。💛
睇网上面介绍嘅💛店

呢度嘅小锅米线全部都系$29起,好抵食!🤩

两兜野卖相一般,睇落真系唔系好吸引,但系食落去就好滋味。

小锅米线

凉拌米线

服务态度唔系咁好,不过当系一般茶餐厅都可以接受嘅。💛

2020-10-16
小锅米线