2023-08-23
呢间嘢我想帮衬好耐,可惜一直苦无机会,直到佢由铁行里搬到机利文新街,最近才有机会试!20230818午餐: 菜肉云吞药膳汤刀削面,另加小食猪软骨,送纸包饮品更可拣味食物方面:菜肉云吞大粒又好味,有淡淡嘅药膳汤味,份量好足够,猪软骨就麻麻地(口感同我食开其他店嘅做法有啲唔同),但都有满满一盒,抵食夹大件!值得一提嘅系,食店嘅服务态度相当好,对于食客在whatsapp 多番提问,都有耐性一一解答,并对多个要求都尽量做到有求必应!当日午餐时间正值下大雨,外卖阿叔拎住一大袋重重嘅6份餐,都能照约定时间准时嚟到雪厂街,仲为咗弄湿咗收据表示歉意,态度可掬,相当敬业乐业!平民价钱就有咁嘅食物同服务质素,绝对通过西客嘅压力测试,相当难得!在此祝食店生意兴隆! ❤
在此祝食店生意兴隆! ❤