2023-11-02
哗哗哗💥今日同老公食咗一个超正嘅午餐,一定要share下‼️‼️ 我哋总共叫咗四样嘢,价钱唔贵份量又大食到我同老公都超饱‼️✅黄金南瓜条,真系太正!黄金南瓜条在烹调过程中经过特殊处理,令到南瓜嘅天然甜味更加突出。每一啖咬落去,你会感受到满满的南瓜香气和独特的口感。💁♀️外层的酥脆质地炸得恰到好处,为整个菜品增添了一层香脆的口感,内部嘅南瓜则保持住自然的湿润和绵密。✅梅菜肉饼饭。呢个菜式真系超级满足!肉饼煎得金黄香脆,梅菜嘅酸甜味同肉饼嘅鲜味真系完美结合!配埋饭食,真系好开胃!🙆♀️✅安虾咸水角。咸水角嘅外脆内软同埋里面嘅虾仁🦐好鲜甜🥹!咸水角嘅外皮烟烟韧韧,有较多料,啖啖都好满足!✅烧汁茄子。呢个菜真系惊喜!🍆茄子烧得好软糯,烧汁嘅味道好浓郁,淋系上面,真系好美味!茄子嘅鲜甜同烧汁嘅香味绝配!食落去真系令人回味无穷!总括而言,呢间餐厅嘅午餐真系好出色!每一个菜式都有自己独特嘅风味同口感,令人食得好开心!服务亦都好好,环境舒适。👍