2018-10-30 108 浏览
哩两日凉左好多,梗系同老公打边炉啦。系大角咀完job,梗系亲机揾食。知道大角咀有好多好野食,行过见到舖面光猛,最紧要睇佢干净同坐得舒服。两口子打边炉有卡位坐,枱够哂大可以放野食。第一次黎梗系上openrice 望下有咩好食先,佢哩度有刺身食嫁!刺身鱿鱼同大赤贝好新鲜,又唔星,无泥味,大赤贝每一片都有半只手掌甘大块,抵食,唔怪之睇open rice 个个食!汤底叫左个。。猪肚鸡好special, 平时无见过哩个汤底,店员话如果想猪肚爽口就早d 食,如果要林就渌耐d !个汤底好入味,鸡都新鲜,无雪味!新鲜手切牛我地叫左小碟,但完全够二人食,佢份量都大, 渌两渌就要上碟, 入口林,有牛味,无渣!手打虾丸同墨丸睇住佢手打之后上碟, 新鲜有咬口。虾丸有原只虾系人面,正炸响玲脆卜卜,即炸,两秒好啦,好正呀!韮菜饺同水饺全部系新鲜包,个皮无渌完就散,个味刚刚好唔咸。店主仲送左一人一份生果, 打完边炉刚刚好下火
哩两日凉左好多,梗系同老公打边炉啦。

刺身
鱿鱼同大赤贝

汤底叫左个。。猪肚鸡
个汤底好入味,鸡都新鲜,无雪味!

新鲜手切牛

手打虾丸同墨丸
睇住佢手打之后上碟, 新鲜有咬口。虾丸有原只虾系人面,正

炸响玲
脆卜卜,即炸,两秒好啦,好正呀!

韮菜饺同水饺
全部系新鲜包,个皮无渌完就散,个味刚刚好唔咸。

店主仲送左一人一份生果, 打完边炉刚刚好下火

2018-10-30
  • 新鲜手切肥牛