2009-06-01
好耐之前食过中环大吉既放题, 不过不失啦, 所以今次去尖沙咀大吉都有少少期望既.一去到, 哗~ 坐位超迫仲要系櫈贴櫈, 加上楼底矮所以人声好嘈, 如果小情侣要谈心既就千祈唔好黎, 我觉得呢间舖最适合一大班朋友"柴娃娃"食饭就最好!讲番食物, 大致上都好好㖞! 刺身鲜甜, 烧物惹味, 天妇罗有水准 (一定唔会食到一口炸浆), 㶽物足料, 汽水任饮, 有coupon只系$158/人, 仲想点?! 以呢个价钱黎讲绝对抵食, 早前我食过中环吉x既放题, 哗~ 每件食物都细细粒又霉霉地, 以后都唔会再去呀.一定要食既食物包括有:- 刺身 (三文鱼, 蛋同埋甘虾都好)- 铁板牛柳粒- 焗蚝- 虾天妇罗- 烧牛仔骨- 烧鸡翼- 蟹粥- 海鲜窝唔好对佢地既服务有好大期望, 讲真佢地真系好忙 (唔够人手嘛), 咁甩单漏单都可以理解既, 但个次我地去就无漏单啰. 至于waitress既态度都ok既, 起码唔会黑面只系笑容牵强左少少jei, ok啦.
一定要食既食物包括有:
- 刺身 (三文鱼, 蛋同埋甘虾都好)
- 铁板牛柳粒
- 焗蚝