2019-05-28 158 浏览
同朋友庆祝生日最岩就系食放题😂朋友拣左呢间「大满喜」就一于一齐试下!位置系创兴广场8楼,今次我地食早啲,食1730时段,上到去唔算太多人,门口仲摆左几铺夹公仔机比客人玩,哈哈,应该是比人等位果时消磨下!店员安排左卡位比我地坐,可以唔洗同人迫👍🏻原来而家转左用电子落单,可以悭返啲时间,野食都黎得快啲,亦都减少漏单既情况,几好!出面亦都有啲熟食,沙律比你拎,都几多选择!另外野饮雪糕甜品都系自助既。落单冇几耐已经好快有野食,刺身多选择,送上既时候仲有灯光同烟雾效果!带子三文鱼刺身好鲜甜唔会有雪味,好快就已经落晒肚了😆天妇罗有新加入既炸鲜奶,细细粒甜甜地,几特别!仲有款芝士磨菇酿鸡翼,热辣辣一咬啲芝士就流出黎,加埋磨菇味道一流!寿司款式都几多,细细粒,每款试一旧都唔会话太饱!

店员安排左卡位比我地坐,可以唔洗同人迫👍🏻

天妇罗有新加入既炸鲜奶,细细粒甜甜地,几特别!

寿司款式都几多,细细粒,每款试一旧都唔会话太饱!