2019-05-29
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻♀️🐷💬每一篇食评都好认真打架—————————————————————📍Jollibee快乐蜂呢间菲律宾炸鸡黎左香港好耐,𠮶日谂唔到食咩,叫🐷爸陪我食佢竟然肯🤣一上到黎,全部staff都唔系香港人,要讲英文!或者body language 都得嘅😂—————————————————————❣️2件乐脆鸡餐2pcs Chickenjoy set ($40)我地嗌左两个呢个set,一个跟薯条一个跟薯蓉,鸡炸得都脆,炸粉又唔会好厚,好嫩口又juicy.啲汁滴落黎添呀,比起KFC系好食嘅!但d鸡会细旧d!薯条都好食,唔会太幼,薯蓉就麻麻地,好似泥胶.❣️香芒蜜桃批Mango peach pie (set+$6)Set +$6 就有!好抵,但比我想像中细左d,因为以为系M记苹果批size,但都好好食呀,d果蓉都足,外脆内软,热辣辣,做甜品都正.❣️鲜忌廉通粉汤 Creamy Macaroni Soup($12)🙅🏻♀️🙅🏻♀️系扺嘅!但个汤好稀好水,唔够味—————————————————————不专业评分👅好味指数:4/5💰性价比:4.8/
🐷💬每一篇食评都好认真打架
📍Jollibee快乐蜂
—————————————————————
🙅🏻♀️🙅🏻♀️系扺嘅!但个汤好稀好水,唔够味
不专业评分
👅好味指数:4/5
💰性价比:4.8/5
👍🏻推荐:4/5
—————————————————————
🏡地址:快乐蜂 (旺角)
旺角亚皆老街16号旺角商业大厦1楼
👉🏻仲有好多分店
#chuchu食在旺角
#chcuhu食快餐
#chuchu食甜品
#香港美食 #hkfood #852food #相机食先 #香港好去处 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #周末好去处 #食好西 #美食推荐 #好食 #食食食 #tasty #美食 #饮品 #甜品#follow #like #like4like #人气食店 #炸鸡 #jollibee