2019-06-24 435 浏览
近排小朋友好钟意食自助餐,不过今时今日食自助餐闲闲哋都$4-500 ,朋友介绍尖沙咀呢间酒店食自助餐三百几蚊就搞掂,所以一于带小朋友去试吓其实小朋友食自助餐都唔系咁容易回本,好彩呢度有长脚蟹,我小朋友近排爱上左食长脚蟹,佢一个人竟然可以食到10只长脚蟹,唔计其他食物我估已经回本了😂😂呢个大大嚿芝士的烟肉意大利粉都系一大卖点,见到厨师即刻整,芝士溶化系意大利粉上面,味道好香浓我个仔好钟意食日本冷面,呢度有两款冷面我个仔见到只眼简直发光,面质好滑,佢一个小朋友可以食三大碗就知好味。烧牛肉大大份,好多肉汁,烧得刚刚好,啱晒我呢个牛魔王。而小朋友就话好钟意食呢个烧鸡扒,虽然唔系贵价食物,但系真系好有蒜香味,好味。餐厅每位会送上一个酥皮海鲜批,酥皮好脆真系新鲜焗起,海鲜大大粒好足料。小朋友梗系最爱甜品啦,呢度有即叫即整pancake,除咗有香蕉味,仲有小朋友最爱嘅芒果口味添最正梗系有雪糕任食,要回本小朋友食多两杯已经抵返晒啦,估唔到呢度自助餐咁抵食,下次可以再嚟。

烧牛肉大大份,好多肉汁,烧得刚刚好,啱晒我呢个牛魔王。