2021-02-20 408 浏览
开始有返堂食,即刻岀嚟揾食先。😋网上预约,谂住预约尖沙咀𠮶间祥仔辣辣,点知冇位。唯有预约旺角分店,去到楼面招呼唔错,入到去环境舒适,枱与枱分隔都有距离,坐得舒服。睇餐牌近日有二人餐,都好抵食$299,前菜有两款,主食三选一,加多个小炒,跟住仲有小笼包两个,仲有糖水送。份量都算足够两人食,但我就加咗个小食,部份嘅菜式可以拣唔辣,其实如果食得辣嘅朋友都唔会觉得好辣嘅。前菜就冇得拣喇,有川味口水鸡同埋水晶酸辣粉。主食我就拣咗酸菜鱼,酸菜鱼嘅鱼份量都算多,芽菜底加埋啲莴笋,我拣咗小辣,香而不太辣。最后甜品冻黄金南瓜露有惊喜,我问侍应有冇热食,佢话冇。我食完知点解冇热食,清甜滑口,正!😋下次去试吓其他嘢先😊
2021-02-19
  • 祥仔招牌酸菜鱼