2021-05-30
好耐冇介绍野食喇.因为依个星期身体都唔系甘舒服...今日终于好啲呀!!今日星期日我同老公去左食平民餐厅,因为有人叫我得闲下啲平民食物今日去左食一间系女人街,好稳避既细泰国餐厅呀.,餐厅好细呀..不过完全坐我好宽敞,因为唔系放左好多张位呀..就甘睇应该有大约10几个位呀...🐔正宗水门海南鸡 $30劲平既鸡饭呀..虽然平但系质素都唔差嫁,,,鸡皮好滑仲好爽口,鸡肉好嫩滑仲要旧旧地好多肉,仲有佢啲汁真系超好味😋,最欣赏就系佢啲姜黄饭好香,因为有香茅调味,仲有其他香料,啲饭粒粒分明,份量啱啱好不过唯一嘅问题就系我觉得菜式嘅选择并唔系太多,我记得佢得海南鸡饭同埋猪手饭两个饭可以选择,所以我哋两个都系拣咗海南鸡饭,而嘢饮今日可能星期日得返汽水选择!整体嚟讲呢个价钱我觉得都可以食得过,份量充足价钱又低!环境:👍🏻👍🏻👍🏻食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻服务:👍🏻👍🏻👍🏻📍曼谷水门海南鸡饭 (旺角)旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦地下M号舖
今日去左食一间系女人街,好稳避既细泰国餐厅呀.,
就甘睇应该有大约10几个位呀...
🐔正宗水门海南鸡 $30
劲平既鸡饭呀..虽然平但系质素都唔差嫁,,,
整体嚟讲呢个价钱我觉得都可以食得过,份量充足价钱又低!
环境:👍🏻👍🏻👍🏻
食物:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
服务:👍🏻👍🏻👍🏻
📍曼谷水门海南鸡饭 (旺角)
旺角通菜街1A-1L号威达商业大厦地下M号舖