2024-01-18 44 浏览
意粉狂热真系由细食到大,咁多年都仲系咁抵食👍🏻特别系佢哋啲意粉大大碟两个人都够食,梳化位置劲阔落,所以坐得几舒服😌香烤鸡翼 鸡翼边有得输😉烤到刚刚好食嘅时候,又唔会觉得太油腻,侧边仲有蜜糖同柠檬,自己调校口味。软壳蟹海胆忌廉汁意粉呢个好好食,软壳蟹大大件而且上碟𠮶阵仲系好脆,啲意粉已经混合咗好多海胆忌廉汁,口感creamy 份量多,价钱合理。意式薄切三文鱼忌廉芝士卷见到呢个小食,净系谂起蛋白质😍 三文鱼够新鲜带咸香,忌廉芝士幼滑,最特别系加咗奇异果🥝食嘅时候有少少酸甜。朱古力窝夫比想像紧要出色👍🏻成个窝夫整得好脆身,有返少少硬度,同时间又好松化,入边𠮶个意大利芝士蛋糕好香好好食😳呢个正水果茶好大杯好抵饮,一杯会够两个女仔饮,入边仲有好多水果🥭🍓🍊

香烤鸡翼

软壳蟹海胆忌廉汁意粉

意式薄切三文鱼忌廉芝士卷

朱古力窝夫

水果茶
好大杯好抵饮,一杯会够两个女仔饮,入边仲有好多水果🥭🍓🍊
  • 软壳蟹海胆忌廉汁意粉