2015-03-18 363 浏览
今天有时间, 所以去左试下新野依间系太和商场中间 见佢入面啲客食的野好似几正所以决定入去试试价钱又吾算太贵, 2个人加埋食左$131仲有2杯野饮  落单个姐姐好热情, sell左一个叫部队套餐, 好似打边劳咁既物体, 但见到有几个人系入面食到热死咁, 所以无简到 ______________________________我食左卡邦尼意粉- 佢仲送埋蘑姑苏皮汤 (其实我都系比佢个汤吸引我黎)其实个意粉面头啲料真系好足,仲焗得好好味但系同其他餐厅有个同样我吾中意的地方就系中间啲意粉无味_______________________________家中女人食左个一口豚肉三文鱼冷面 佢个set meal 送左个面屎汤, 吾错吾错女人仲话啲冷面同三文鱼配得好好, 佢啲冷面其实系雪涷左既意粉, 不过又整得几好食但系个豚肉真系要扣分 , 两旧一样, 我一咬落去佢啲吉列皮好硬, 硬到有啲吾想食______________________________餐厅坐得其实真系好舒服但系位置系商场中间系咁比人望住食野好似感觉怪怪地其他野都 GOOD GOOD GOOD

今天有时间, 所以去左试下新野

依间系太和商场中间

见佢入面啲客食的野好似几正所以决定入去试试
价钱又吾算太贵, 2个人加埋食左$131仲有2杯野饮

落单个姐姐好热情
, sell左一个叫部队套餐, 好似打边劳咁既物体,
但见到有几个人系入面食到热死咁, 所以无简到

我食左卡邦尼意粉- 佢仲送埋蘑姑苏皮汤
 (其实我都系比佢个汤吸引我黎)
其实个意粉面头啲料真系好足
,仲焗得好好味
但系同其他餐厅有个同样我吾中意的地方就系中间啲意粉无味

家中女人食左个一口豚肉三文鱼冷面

佢个set meal 送左个面屎汤
, 吾错吾错
女人仲话啲冷面同三文鱼配得好好,
佢啲冷面其实系雪涷左既意粉
, 不过又整得几好食

但系个豚肉真系要扣分
, 两旧一样, 我一咬落去佢啲吉列皮好硬
, 硬到有啲吾想食

餐厅坐得其实真系好舒服