2024-09-16
六国酒店Le Menu $499/3小时华丽盛宴自助晚餐 任食龙虾.鸭肝.佛跳墙每晚仲有好多精彩表演,包括葡式烧乳猪、盐焗三文鱼、西班牙海鲜饭同埋蜜桃梅尔芭菲仲有好多唔同嘅美食冻海鲜区有好多唔同嘅冰镇海鲜,波士顿龙虾、加拿大雪花蟹脚、面包蟹、青口、翡翠螺、熟虾,龙虾够晒弹牙鲜甜❤️沙律区有俄罗斯龙虾沙律、牛油果龙虾沙律,有龙虾仲要有薯仔粒粒系我嘅最爱🥰肉车区有特级有骨牛扒、烧香草肉眼扒、片皮鹅,牛扒肉味够晒香浓👍🏻热盘区有芝士蘑菇焗蟹盖、咸蛋黄金虾、酥炸生蚝、金不换辣酒煮青口、蒜蓉粉丝蒸扇贝、蚝皇扣海螺片、椒盐魔鬼鱼翼、榄油香草烧比目鱼、焦糖苹果煎猪柳、红烧狮子头、龙虾海鲜茶碗蒸等等,酿蟹盖啖啖蟹肉❤️甜品区有Haagen-Dazs雪糕任食、即制窝夫、泡芙塔、士多啤梨西瓜蛋糕、巴斯克芝士蛋糕、朱古力幕丝蛋糕、牛油面包布甸、焦糖炖蛋等等,超多选择👍🏻
华丽盛宴自助晚餐
任食龙虾.鸭肝.佛跳墙