2022-12-18 64 浏览
上网见到几多人赞呢个Christmas set, 见啲野又几岩食, 一于得闲黎试下😚 价钱$398/2person, 加一之后总共$438. 圣诞呢个价钱黎讲个人觉得都算抵食😋仲包2杯饮品,坐低之后等左大约15分钟就有野食,睇落样样都好靓,同张相一样,闻落仲好香😝要推荐佢地个伯爵茶松饼!好好食!岩岩焗完出黎,仲系外脆内软,一啲都唔干,食落带有少少伯爵茶+牛油味,如果有得散买一定会买走🥲栗子挞真材实料👍🏻食落好香栗子味,唔系出面个假死甜,栗子蓉仲带有少少栗子粒,不过啲cream有少少甜,整体偏甜,如果减啲糖可能会好啲👍🏻咸点方面有4种迷你bagel,包好有咬口,个人几钟意,整体唔错。其他野食都正正常常,冇伏,值得一试。

其他野食都正正常常,冇伏,值得一试。