2017-04-28
又到星期五,又系时候食返餐happy lunch!今次朋友提议去远少少,上到去云咸街食lunch. Wagyu 系真系有少少远既(对lunch hour 黎讲),不过环境非常舒服,全场大部分都系happy Friday 既外国人。lunch set, 又几抵食wo! $148 包左starter + main + 甜品,抵!我地3个人,点左Grilled Steak, 再散叫左 一个mushroom risotto 仲有一个wagyu burger, started 就拣左个黎麦salad首先个grill steak 配幼身薯条,本身个steak 已经切好一条条,都有成6份架,仲配左一个芝士汁,好好味wo 捞薯条一流!burger 呢,非常足料,个和牛汉堡肉真系唔讲得少,系啖啖肉,不过3个人分就有d 麻类,食burger 呢d 都系一个人食最爽。risotto 系非常重芝士味既!都系劲岩我口味,饭唔会太硬又够晒味!呢到唯一缺点系,服务无论上菜定埋单,都系好好好慢既(真系好散漫既Happy Friday)甜品由于太赶住走(而且好饱),都唔记得左叫lu. 下次一定要记住食埋先走呀!