2021-04-09 1267 浏览
Lunch Omakase ($298/pp) 佢可能系全港性价比最高嘅lunch omakase(?)真系未见过omakase系少于$300/pp食材又新鲜🤭只系前一两日book好好彩有得坐bar枱睇住师傅整寿司🤩套餐包括沙律、鱼干、寿司九贯、卷物一贯、茶碗蒸、汤同雪糕🍱🥗沙律同鱼干沙律太多酱,酱嘅味道都好奇怪🤢鱼干脆卜卜几好食👍🏻🍣寿司九贯同卷物一贯用料好新鲜!! 特别中意甜虾同炸虾头 🦐虾头好脆甜虾好鲜😙拖罗好肥美配上拖罗蓉同wasabi汁! 海胆好甜无腥味🤤左口鱼裙边入口即溶😍卷物仲有惊喜 三文鱼子手卷入面仲有拖罗蓉同天妇罗脆脆 口感劲丰富! 唯一缺点就系d饭整得太淋😟🥄茶碗蒸、汤同雪糕茶碗蒸热辣辣蛋又滑,汤就好清有菜同萝卜🥣 雪糕就叫咗朱古力味 食得出佢应该系Häagen-Dazs嘅比利时朱古力味 系我至爱嘅雪糕呀😝
Lunch Omakase ($298/pp)

🥗沙律同鱼干
沙律太多酱,酱嘅味道都好奇怪🤢鱼干脆卜卜几好食👍🏻
🍣寿司九贯同卷物一贯
🥄茶碗蒸、汤同雪糕