2023-03-11 530 浏览
Friday lunch 继续小清新食light d. 大乡里好耐无去过times square, 去开附近有啲野做,做完谂住落地库速食个度小月点知执左,废事周围揾就原址食算. 呢间之前曾经APM 开都有排排所以一直冇食.我哋叫左两个savoury lunch set, 一个系smoked salmon and avocado pancake, 另一个系all day breakfast, 惊喜嘅系就算叫大部分咖啡都不用补钱仲有拉花,我杯cappuccino 好大杯,劲饱!今日未有机食sweet pancake, 见隔离打晒卡目测流晒口水,下次嚟就一定食下. 木糸装修几靓,但环境就一般,系扶手梯旁略嫌不够清静,但佢d 间格就尽量做到有d 私隐,抵赞嘅,好过上几手嘅,曾经有间好似系食咖央多士隔离啲人系咁路过我就唔钟意啰!
2023-03-10
  • All  day  breakfast
  • Smoked  salmon  with  avocado pancake