2019-07-10
之前多数食晚上既cpk,今次都系同友人第一次食set lunch!每人加埋一大约九十几有意粉有野饮有汤有小食。有bb车一齐入都唔惊,空间够哂。友人叫左个少少spicy既红汤,平时我会好中意红汤,够哂开胃。但一试完呢个豆汤,一试难忘!平时唔抗拒食青豆,又无话特别中意,但呢个汤饮完有好舒服既感觉,淡而有浓烈既豆味,值得一试饮完都唔会好济。Mushroom pizza 同白汁意粉正常发挥,一放落黎最香就系pizza上d菇!登登登登 想介绍一下个薯条🍟分开酱汁同薯条上真系非常细心,唔洗有d多酱有d无酱,确保到食既时候每一条都会有汁,而且唔会咁早软淋哂忌廉同芝士酱唔会过咸,点埋d热既炸蒜即刻升左一个level口感特出又好夹。最后叫左一个麻麻地既fruit sodaeee