2019-09-25 2607 浏览
• Steak Lunch Set •💵Price: $198🍴Food: 4/5❤️-中环唔只soho区有正既steak lunch食,云咸街呢边都有,价钱亦都算合理👌🏻尤其因为佢dinner系贵好多,咁相比之下就会觉得佢个lunch其实都算抵😆睇到佢个前菜其实都几丰富,佢个面包唔系平时一般既牛油面包,系油炸既面团黎,系意大利北部好流行食既面包。外表有少少似酥皮、中间空心,但食落个皮又比酥皮韧少少,不过系几好食既!跟住有蕃茄肉丸、火腿、mozzarella芝士,无影到既仲有一碟菇同椰菜,食完前菜都已经饱左一半🤭然后main course有steak & chips, 薯片似系Lays既bbq味😂而个牛扒都几好食,好松软,生熟度掌握得岩岩好,食落牛味重又无渣,对于lunch set黎讲其实已经达标,应该会再黎食😛
• Steak Lunch Set •
💵Price: $198