2024-08-07 561 浏览
✨Sunday Roast $248超抵食 有块扒不特止仲有劲多side dish 😍😍 牛扒够嫩够juicy 都有牛味👍🏻👍🏻 份量都唔少 薯蓉有牛油同香草香味 几绵滑😋 平时唔钟意食啲青豆 但今次呢个落左啲黑椒同薄荷调味,所以都几好食👍🏻 个Yorkshire pudding 就干同淡左少少 要点啲汁先好食 垫住牛扒个底仲有薯仔同Beetroot 最后仲有个核桃蛋糕甜品都好食 唔会好漏咁多野食先系$248真系好抵食🤩🤩🤩✨Spicy Prawn Spaghetti $168意粉好creamy 软硬度适中 👍🏻辣度啱啱好 食到有辣但又唔会好辣 👍🏻👍🏻 虾都有成6、7只好新鲜 爽弹总括黎讲味道都好好😋😋 环境舒适 冇乜人我地坐卡位 睇住奥运慢慢食都得 见啲评价站服务唔好但我都唔觉得有咩问题 都几正常🤣味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️💔服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️❤️💰晚餐人均~$230(包括+1)

✨Sunday Roast $248

味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️❤️

💰晚餐人均~$230(包括+1)