2022-09-23 37 浏览
半价‼️系半价‼️呢两个字真系好吸引🤩睇来我心仲真系住咗个师奶魂!咁抵食,夜晚放工过去仲唔使排队,可以直接mark 低变饭堂呢个价钱太优惠,平时总要在原味、火炙和汁烧帆立贝和三文鱼做出选择,今日我要晒佢一次过食帆立贝寿司、胡麻酱火炙帆立贝、火炙柚子胡椒帆立贝😋通通都要!帆立贝几大只,我觉得两款火炙都好好食三文鱼腩、火炙三文鱼、胡麻酱火炙三文鱼系列都系必点,三文鱼都系厚切㗎 !仲叫咗吞拿鱼寿司同香葱吞拿鱼腩碎,食到好似食放题咁另外竟然连刺身都半价🥴三文鱼、帆立贝、吞拿鱼和油甘鱼拣咗4款,刺身全部新鲜即切,好味抵食都系需要食返啲熟食的,估唔到呢度的章鱼小丸子是隐藏美食,里面章鱼好大粒够足料🤭最值得赞赞的,饮品份量好大杯,我那杯柚子蜜真的是花瓶size🥴清爽唔太甜 性价比是真心超值的大食的朋友真系要来试吓啦

性价比是真心超值的
大食的朋友真系要来试吓啦