2020-01-06
香港人不嬲都钟意食放题Buffet因为一次可以满足好多愿望食唔同种类野😂Dinner Buffet就成日食今次试下Tea buffet 因为望价钱几抵$100几一位🤨以呢个价钱食到咁多野个人觉得系唔错既❗️-冷盘区有沙律/冻虾/火腿牛角包🥐等等冻虾当然系回本首选话哂系海鲜🤣肉质鲜甜弹牙算几新鲜👍-寿司区寿司🍣就ok啦放得入口既刺身厚切但得三文鱼同希灵鱼个人觉得个寿司饭整得唔太好食但可以接受既😂另外都有日式冷面-熟食区偏向中式有北菇滑鸡粥/水饺/姜葱炆三文鱼/炸物/蜜汁鸡翼/茄汁肠仔/小笼包/粉果/炒乌冬/冬阴功海鲜金边粉🍜食物大部分都唔错👍系满足既🤣-甜品区有Pancake/水果/蛋糕/雀巢雪糕杯 蛋糕就尚算可以款式唔太多 最好食系个即叫即制pancake加个雪糕落去冇得顶😋另外有个自助饮品Bar有苹果汁/咖啡奶茶☕️
冷盘区
寿司区