2021-01-25
好耐无出街食,好耐无写食评, 成个人懒哂! 之前都会写下外卖嘅食评,跟住都懒懒哋⋯⋯好!今日等我写下先,因为觉得真系唔错兼系Openrice 落单外卖自取,系星期四用Master Card 又可减$20!登时觉得好抵!😁✌🏼因为减埋,只系位位$50😙😙其实都间唔中系呢度叫外卖自取㗎喇,今天无端端拣咗美心,发现佢个一人餐外卖价只系$60,有四款汤羹,两款饭,三个粉面拣。幸好我同女友都拣到! 😝😝 因为有时系会拣唔到㗎!女友拣咗豉油皇炒面+手拆鱼蓉羹,个羹唔记得咗影相😝 都几中足料㗎,味道都可以。个面好ok,又够份量👍🏼 个人觉得多少少芽菜仔仲好😋😋我就拣扬州炒饭+海皇豆腐羹,我个豆腐羹就青啲,可以多啲豆腐就好喇😝 个饭就正常,好够碟头!味道就正常啦,但$60成碟大酒楼炒饭㖞😁👍🏼