2018-02-02 75 浏览
呢间餐厅系屋企附近开咗好耐一直经过都想试吓佢嘅抹茶雪糕今次同朋友食晚饭仲可以试埋熟食~吉列猪扒亲自当 配面豉汤 $50因为出面实在太冻冰冰啦所以要食饭先够饱啊个亲子多嘅份量望落去都几多 猪扒睇图就唔错 但系出到嚟有啲失望 猪扒非常薄之余仲好油好油 食咗两啖就好滞好饱成个餐应该得蛋同埋汤系最正常。。。因为水果茶配餐只系加$8 所以冻死都要饮番杯 我拣咗蓝妹苺乳酪菓茶 饮落其实冇乜茶味 主要都系饮到啲乳酪同埋蓝莓酱嘅味~不过就啲生果都几大粒 饮完真系可以食埋添 而且系好甜㗎和风猪软骨拉面 $54反而朋友望落去个拉面好似仲吸引 不过一入口 面质都系普普通通 汤底好似公仔面咁唔好期望咁大 反而猪软骨就有惊喜 非常软腍入味系朋友嘅青柠芒果玄米茶 好清新而且有淡淡的茶味 朋友的总是比我的好吃...水牛城鸡翼 $40虽然唔知点解日式野会出现水牛城鸡翼 不过佢都算系成餐入面最好食㗎啦 外皮香脆入边好嫩滑芋圆蕨饼抹茶雪糕 $32其实期待左成晚都系等紧食抹茶野好彩都冇令我失望 浓郁得来带淡淡的茶香芋圆同蕨饼就真系好一般。。。其实整体来讲熟食真系可以不吃如果你系抹茶控 呢度咁多款嘅抹茶雪糕都可以满足到嘅~
呢间餐厅系屋企附近开咗好耐
一直经过都想试吓佢嘅抹茶雪糕
今次同朋友食晚饭仲可以试埋熟食~

吉列猪扒亲自当 配面豉汤 $50

因为出面实在太冻冰冰啦所以要食饭先够饱啊

成个餐应该得蛋同埋汤系最正常。。。

不过就啲生果都几大粒 饮完真系可以食埋添 而且系好甜㗎

和风猪软骨拉面 $54

水牛城鸡翼 $40

芋圆蕨饼抹茶雪糕 $32

其实期待左成晚都系等紧食抹茶野
好彩都冇令我失望 浓郁得来带淡淡的茶香
芋圆同蕨饼就真系好一般。。。

其实整体来讲熟食真系可以不吃
如果你系抹茶控 呢度咁多款嘅抹茶雪糕都可以满足到嘅~

2018-01-31
  • 和风猪软骨拉面